MK - УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА

Stavros

Stavros е повеќеслојна духовна нараквица со крст. Има прилагодливо закопчување, па одговара на различни големини на зглобови.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Материјали: Поцинкуван алуминиум, PU кожа

Должина: 18 cm

Тежина: 10 g

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ

Не се обидувајте да ја извадите нараквицата без да ја откопчате! Доколку почувствувате било каква непријатност при користење на производот, или ако се појави алергија, осип или какви било знаци на кожата, не користете го. Ако иритацијата не поминува, консултирајте се со доктор Ракувајте со производот со внимание, во спротивно, може да се скрши или оштети. Кога не го користите, не заборавајте да го затворите цврсто и да го чувате на безбедно и суво место подалеку од дофат на деца. Ова ќе го спречи оштетувањето и можноста за голтање ситни мониста, што може да предизвика задушување.

CE ознаката означува дека производот е тестиран од производителот и се смета дека ги исполнува Европските барања за безбедност, здравје и заштита на животната средина. Се бара за производи произведени било каде во светот кои потоа се пласираат на пазарот во ЕУ.