MK - УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА

Efemerida


Efemerida е модерна повеќеслојна нараквица со метален украс во средината. Се карактеризира со астролошки знак и името на знакот врежано на метална плочка, две тенки плетенки и мониста од различни форми и бои.
СПЕЦИФИКАЦИИ
Материјали : Легура на цинк и СТП кожа
Должина на нараквица : 21 см


ПРЕДУПРЕДУВАЕ

Ако почувствувате непријатност при користење на производот или ако имате алергија, осип или било каков белег на кожата, не користете го. Ако иритацијата продолжи, консултирајте се со лекар. Ракувајте се со производот внимателно, инаку може да се скрши или да се оштети. Кога не се користи, чувајте го на безбедно и суво место, подалеку од дофат на деца. Со тоа ќе се спречи оштетување и можност за голтање на мали делови, што може да предизвика задушување.Означувањето CE означува дека производот е оценет од производителот и се смета дека ги исполнува барањата на ЕУ за безбедност, здравје и заштита на животната средина. Се бара за производи произведени насекаде низ светот кои потоа се пласираат на пазарот во ЕУ.